Flamingo – Mehiška restavracija in pizzerija

Dobrodošli na naši spletni strani Mehiške restavracije in pizzerije Flamingo. Okusite zanimive okuse mehike, ki lahko presenetijo in zadovoljijo širok krog populacije.

Poleg čudovitih okusov mehiške hrane in pizz, Vam naši kuharji za praznovanja lahko pripravijo tudi klasične menije po dogovoru.

Vljudno vabljeni !

Jedilni list

Vse jedi so pripravljene s strani pravih kuharskih mojstrov, ki so tu, da k Vam pripeljejo košček prave mehiške kulture. Za lažjo predstavo si jedi lahko ogledate tudi v galeriji.

Želimo Vam dober tek !

Sladki kotiček

Sladice pripravlja naše strokovno kuharsko osebje. Sladice se izdelujejo sprotno, ker skrbimo za njihovo kompaktnost in svežino. V kolikor bi želeli določeno sladico tudi naročiti v večji količini ( lahko jo dostavimo ali pa prevzamete pri nas) nas prosim kontaktirajte na spodnjo telefonsko številko.

Ponudba za skupine

Poleg mehiške hrane in pizz, Vam lahko ob predhodnem dogovoru sestavimo meni, tako bo Vaš dogodek, Vašim gostom ostal še dolgo v spominu.

Nudimo urejeno jedilnico za manjše in večje družbe. Prostor je estetsko urejen in klimatiziran. Poleg tega, Vam lahko tudi svetujemo ansambel, ki bo Vašo zabavo zagotovo naredil nepozabno.