Lokacija

GOSTILNA GODEC
Paplerjeva ulica 12
1354 Borovnica

Navigacija do nas

Delovni čas

PON – ČET :  7.00 – 23.00

PET – SOB :  7.00 – 01.00

NED & PRAZNIKI:  7.30 – 22.00

DOSTAVA HRANE:  11.00 – 22.00

Gostilna Godec – Gostilna, ki živi s srcem

Vabljeni ste, da ob prijetni glasbi in odlični postrežbi pri nas preživite enega svojih najlepših trenutkov.

V naši gostilni lahko posedite na letnem vrtu, ki premore 60 sedišč ali pa v notranjih prostorih s 50 sedišči. Poleg tega Vam ponujamo tudi možnost, da svoje goste pogostite v dvorani, namenjeni prirejanju zabav, katerih se boste še dolgo spominjali. Prirejamo rojstnodnevne zabave, poroke, obletnice, valet ter razna druga slavja.

Jedilni list

Za jedilni list se oglasite pri nas, ali pa za naročilo na dom pokličite na telefonsko številko 051 66 22 33. Vljudno vabljeni

Sladki kotiček

Sladice pripravlja naše strokovno kuharsko osebje. Sladice se izdelujejo sprotno, ker skrbimo za njihovo kompaktnost in svežino. V kolikor bi želeli določeno sladico tudi naročiti v večji količini ( lahko jo dostavimo ali pa prevzamete pri nas) nas prosim kontaktirajte na spodnjo telefonsko številko.

Ponudba za skupine

Nudimo gostinsko organizacijo vseh vrst zabav. Rojstni dnevi, poroke, obletnice valet, razne pogostitve, itd., tako v gostilni kot na zunanji lokaciji, ki jo Vi določite. Vsaka pogostitev je nekaj posebnega in zahteva veliko truda in vloženega dela.

Zaupajte to delo našemu profesionalnem kolektivu, ki Vam bo zagotovo organiziral in izpeljal zabavo po Vaših pričakovanjih ali celo bolje. V kolikor želite, Vam tudi priporočimo ansambel, ki zagotovo poskrbi za dobro vzdušje in odlično zabavo do jutranjih ur.

Skupaj bomo sestavili ponudbo ravno po Vaših željah in okusu.

Želite pripraviti nepozabno zabavo, vendar imate za to premalo časa ali prostora?

Oglasite se v gostilni Godec v Borovnici, kjer Vam bomo zagotovili prijeten ambient, odlično hrano, hitro in kvalitetno postrežbo in še marsikaj drugega.
Pokličite nas in skupaj bomo sestavili ponudbo ravno po Vaših željah in okusu.