Gostilna Cankarjev Hram

Dobrodošli v naši gostilni, ki bo zadovoljila še tako zahtevne kulinarične navdušence.

Naša ponudba zajema domače jedi, pripravljene po tradicionalnih receptih, testenine, mesne jedi, pizze, solate,.. Leta izkušenj nam omogočajo, da vam lahko pnudimo samo najboljše okuse.

Vljudno vabljeni !

Jedilni list

Potrudili smo se, da Vam določene jedi tudi grafično prikažemo, oglejte si jih v galeriji.

Da se sline nebi predolgo cedile, jedilni list hitro preglejte  in se oglasite pri nas, ali pa za naročilo na dom pokličite na telefonsko številko 051 66 22 11

Sladki kotiček

Sladice pripravlja naše strokovno kuharsko osebje. Sladice se izdelujejo sprotno, ker skrbimo za njihovo kompaktnost in svežino. V kolikor bi želeli določeno sladico tudi naročiti v večji količini ( lahko jo dostavimo ali pa prevzamete pri nas) nas prosim kontaktirajte na spodnjo telefonsko številko.

Ponudba za skupine

V restavraciji Cankarjev hram Vrhnika, ponujamo praznovanja rojstnih dnevov najmlajših, malo starejših, ravno tako organiziramo pogostitve na Vaši lokaciji. Uredimo vse potrebno, da Vam ni potrebno. Organizaciji rojstno-dnevnih zabav, porok, obletnic valete, raznih dogodkov pripisujemo zelo velik pomen, posledica tega pa so več kot zadovoljni gostje in nepozabni skupni trenutki.

Nudimo organizacijo prostora, sestavo menija, priskrbitev pijače, priporočitev ansambla, ki bo vašo zabavo spremenil v pravi žur, odlično postrežbo in še marsikaj drugega.